EMIGRARE CANADA

etapele emigrarii in Canada

“Tout voyage de milliers de kilometers debute par un premier pas!” A emigra, înseamnă că mă stabilesc definitiv intr-o noua tara, diferita de cea de origine, ca de ex. în Canada. Imigranţii sunt primiţi pentru a deveni canadieni. Odată cu dreptul de stabilire, li se acorda celelalte drepturi ce le permit să trăiască în Canada, precum şi acces la programele comunităţii din care fac parte astfel fiind integraţi în sistem.

Steag Canada

AUTOEVALUAREA

etapele emigrarii in Canada

Autoevaluarea este in fapt primul pas ce trebuie facut de dvs pentru a vedea daca sunteti eligibili pentru a incepe procesul de emigrare in Quebec.Aceasta autoevaluare este un test online care se gaseste pe site-ul oficial al guvernului provinciei Quebec. Acest test-formular va evalueaza sansele Dv. de a fi acceptat ca emigrant. Raspunsul la aceasta autoevaluare vine pe loc si poate fi pozitiv sau negativ.

COMPLETAREA DCS-ului

etapele emigrarii in Canada

Daca ati primit un raspuns pozitiv in urma AUTOEVALUARII inseamna ca trebuie sa treceti la etapa urmatoare si anume Completarea DCS-ului si Trimiterea dosarului la Viena.DCS-ul se completeaza de catre aplicantul principal si de catre aplicantul secundar.DCS-ul impreuna cu actele, dovada platii taxei de procesare si formularele vor fi trimise la Ambasada din Viena

INTERVIUL

etapele emigrarii in Canada

Convocarea la interviu inseamna ca Ambasada a studiat dosarul Dv. si ca sunteti un candidat eligibil din punct de vedere al criteriilor preliminare. Interviul reprezinta primul contact personal cu autoritatile canadiene! Interviul are drept scop verificarea cunostintelor de limba franceza si engleza, verificarea actelor originale si a cunostintelor Dv. despre provincia Quebec. De asemenea, este foarte posibil sa fiti intrebat si despre motivatia pe care o aveti pentru a emigra in provincia Quebec.Cei care trec cu bine de interviu vor primi Certificatul de Selecţie pentru provincia Quebec(CSQ)

DEPUNEREA DOSARULUI DUPA OBTINEREA CSQ

etapele emigrarii in Canada

Această secţiune este destinată celor care au trecut cu bine de interviu şi au în mână CSQ-ul, adică Certificatul de Selecţie pentru provincia Quebec! Din momentul în care aveţi acest CSQ nu mai aveţi treabă cu Serviciul de Imigrare de la Viena (SIQ) şi va trebui să colaboraţi cu Ambasada Canadei de la Bucureşti. Practic, dosarul dvs va fi transferat către autoritaţile federale, dvs fiind deja aprobat de către Ministerul Emigrării din provincia Quebec.Dosarul pe care îl veţi depune la Ambasada Canadei de la Bucureşti va cuprinde mai multe formulare

EXAMENUL MEDICAL SI VIZA

etapele emigrarii in Canada

EXAMENUL MEDICAL este ultima etapă în cadrul procesului de emigare în provincia Quebec. Dacă treceţi cu bine de această examinare mai durează puţin până când veţi avea VIZA pe paşaport! Examenul medical se poate face in România (Bucureşti) sau în Ungaria (Budapesta). Veţi fi examinat/examinată numai de către medici agreaţi de Guvernul canadian. Dacă analizele dvs. sunt OK atunci nu vă mai rămâne decât să aşteptaţi VIZA. Aceasta vine aproximativ în 9 luni de la data la care dvs. aţi depus dosarul la Ambasada Canadei din Bucureşti. Această perioadă maximă diferă de la caz la caz.

Sarbatori Fericite! []
flag Etapele emigrarii in Canada. Guvernul provinciei Quebec are o intelegere speciala cu guvernul federal al Canadei pentru a-si alege singur emigrantii. Daca un candidat este selectat de catre Biroul de Imigrare atunci el primeste un certificat de selectie ... flagPro sau contra emigrarii in Canada Lozinca "nu emigra in Canada" nu imi apartine. Personal, consider Canada o tara unde traiesti fara griji. Depinde ce astepti sa gasesti. Sa nu crezi ca te asteapta o viata usoara. Putini sunt cei care reusesc. ...
flagFranceza pentru interviu Intrebari intalnite la interviul sustinut in fata ofiterului de emigrare.Raspunsurile sunt orientative, sunt doar idei si puncte de plecare... flag FORUMUL este deschis. Modificari de procedura pentru ambele programe.
* []
Carcoteli []
MITURI SEXUALE LEGATE DE FEMEIFemeilor nu le plac aventurile de o noapte. Si nici una nu ar face sex fara sentimente. Va sunt cunoscute aceste afirmatii? Ei bine, expertii in sexologie spun ca sunt doar niste mituri MITUL 1: Femeile nu fac sex decat daca simt ceva pentru partener Se spune ca femeile nu fac sex decat daca au sentimente puternice fata de partener. E adevarat ca multe dintre reprezentantele sexului frumos au nevoie de un cadru romantic pentru o relatie reusita. Insa exista momente in viata fiecareia cand regulile dispar. Astfel si femeile se pot lasa prada dorintelor, fara implicatii sentimentale. Citeste mai mult

Eminem, "violat" de Borat!
Razvan si Dani- patratul magic

In Peru s-a nascut o fetita cu trei picioare

Cel mai idiot barbat din lume

Florin Calinescu versus Mihaela Radulescu-2000

Campanie impotriva absenteismului la vot sau impotriva votarii?

Alina Plugaru la azil
Provocată în cadrul emisiunii “Pact cu diavoliţa”, prezentată, la Kanal D, de Oana Zăvoranu, sex-experta Libertăţii, Alina Plugaru, a mers la un azil de bătrâni.

Regina porno nu le-a gătit celor de acolo şi nici nu i-a plimbat prin parc ci le-a arătat cu ce a înzestrat-o pe ea mama natură, în cadrul unui mini-show erotic. Bătrânii au fost mai mult decât fericiţi de “privelişte”.


Prezentare EBA


EBA. Elena Basescu continua sarada europarlamentara
"Presa a exagerat tot timpul cu ieşitul meu la discotecă, cu preocupările extra-politice", a declarat astăzi Elena Băsescu, candidată independentă la alegerile europarlamentare. Mezina preşedintelui a ales să meargă astăzi la Cupa României la Karate.

Nesimtirea nu are limite.

Partidele cu greutate fac lansări fastuoase de candidaţi. Cu baloane, muzică, dansuri şi discursuri. Cu deplasări multe în ţară, să ajungă la cât mai mult electorat. Ca independent, bugetul e mai mic şi trebuie să te descurci aşa cum poţi. Aşa că mezina preşedintelui, de exemplu, a ales să meargă la Cupa României la Karate, la sala Floreasca.

După modelul deja consacrat de tatăl său, mezina familiei Băsescu da autografele, se pupă cu alegătorii şi se fotografiază cu cei prezenţi.

Şi cum este campanie, Elena Băsescu a îmbinat utilul cu plăcutul. A zâmbit la camere, a stat de vorbă cu părinţii şi i-a decorat pe micuţii karatişti.

Despre candidatura la alegerile europarlamentare, Elna Băsescu a declarat că "Am multe de făcut la Bruxelles. În primul rând, mi-aş dori ca generaţia din care fac parte să fie reprezentată de cineva ca ei, nu de altcineva. Să trimită o persoană puţin mai nonconformistă, ieşită din tiparele politicianului obişnuit".

Candidata independentă la alegerile europarlamentare a mai făcut câteva precizări legate de presă şi imaginea care i-a fost creată: "Mondenă m-a făcut presa. Eu nu am fost o persoană mondenă. Presa a exagerat tot timpul cu ieşitul meu la discotecă, cu preocupările extra-politice, dar care de fapt nu există. Tot ce s-a scris în presă, majoritatea lucrurilor, în proporţie de 95 la sută nu sunt adevărate".

Tânăra candidată are de gând ca până pe 7 iunie să bată ţara în lung şi-n lat. O va face cu un microbuz de campanie special inscripţionat cu sloganul "Ia atitudine". Cât despre Traian Băsescu, acesta nu se va implica deloc în campania fetei sale.

Fara riduri []
- Sunt inalta frumoasa, desteapta… - Iti place sexul? - Bineinteles! - Faci 69? - Da, peste cateva saptamani! Citeste mai mult

Persoane interesate

PENSIUNEA MASTER SINAIA